Skip to content

Book tryllekunstner til festen

Jeg er tryllekunstner og har optrådt professionelt over hele landet siden 1994. De første år underholdt jeg mest ved private fester og var rigtig glad for det. De seneste år har jeg primært optrådt for virksomheder og organisationer.

Jeg elsker mit arbejde men kom til at savne stemningen ved alle fødselsdagene, bryllupperne og konfirmationerne ude i de private stuer, på restauranterne og i fælleshusene rundt i landet.

Derfor er jeg glad for at kunne tilbyde en sjov og nærværende optræden til netop din næste fest. Det bliver helt sikkert en oplevelse, som du og dine gæster vil snakke om i lang tid efter.

Send en uforpligtende forespørgsel nederst på siden.
Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Showet levede 100% op til vore forventninger. Vi har udelukkende fået positive tilbagemeldinger. Festens midtpunkt (konfirmanden, Andreas) havde en rigtig god oplevelse.Gæsterne var meget positive – de fik sig en god og overraskende oplevelse, der løftede stemningen endnu mere. Ingen tvivl om, at showet var med til at gøre dagen til en ekstraordinær begivenhed.

René Kjær Jensen, Sjørring

Fælles show

Et fællesshow er et indslag med alle gæsterne som publikum på én gang.

Showet er levende, og flere af gæsterne spiller større og mindre roller undervejs.

Humoren er varieret sådan, at alle aldre får grinet godt igennem. Indblanding fra “salen” er uundgåelige og en naturlig ingrediens i showet, der på den måde bliver meget personligt.

Magien virker stærkt på alle, og der er mulighed for at bringe f.eks. fødselaren eller konfirmanden i centrum som hovedperson i et fantastisk slutnummer, der ender med stående bifald til dagens stjerne.

Velegnet til arrangementer hvor der er brug for en fælles oplevelse. Bruges ofte midt i festen for at “løfte energien”.

Varighed ca. 30 min. Alle aldersgrupper.

Walkaround show

Et walkaround show er et meget hyggeligt indslag. Jeg fanger stemningen i rummet og går rundt mellem gæsterne og tryller helt tæt på.

Mange har oplevet denne form for magi på TV, hvor tryllekunstnere optræder for tilfældige mennesker på gaden.

Der er ofte stærke reaktioner og mange grin, da magien er helt uforklarlig, og de færreste har oplevet det i deres egen stue. Gæsterne bliver rystet sammen, og snakken går.

Velegnet til: mellem retterne, under kaffen eller ved bryllupsreceptionen, hvor magien bringer de to familier tættere sammen og skaber en god stemning inden selve brylluppet.

Varighed ca. 45 min. Alle aldersgrupper.

BARNEDÅB - FØDSELSDAG - KONFIRMATION - BRYLLUP - KOBBERBRYLLEUP - SØLVBRYLLUP - GULDBRYLLUP

Booker du René kommer du i godt selskab

Spørg om alt!

René Jensen
Vodskov Kirkevej 36
9310 Vodskov

Mobil: +45 20 78 13 72
E-mail: rene@tryl.dk